De verse friet van De FrietFabriek heeft maar 2 ingrediënten, namelijk aardappel en soja-olie (hierin wordt de friet voorgebakken). Daardoor is onze friet een 100% puur & eerlijk product.

Presentatie van eigen/huis gemaakte friet, want daar kan en hoort de friet van De FrietFabriek mee vergeleken te worden, is heel belangrijk. Gewoon in een schaaltje is niet meer van deze tijd.

Met als basis de verse friet van de FrietFabriek, heeft u de mogelijkheid om van een standaard schaaltje friet, iets heel bijzonders te maken en te geven aan uw gasten. Wij denken daarin graag met u mee.

Het is supergaaf om daar ook truffel mayonaise en/of huisgemaakte picalily bij te serveren. Dit geeft de gast een hele andere kijk op het schaaltje friet. Dit is iets wat helemaal van deze tijd is. Een tijd waarin er erg veel behoefte is naar pure, authentieke en ambachtelijke producten.

De verse friet is verpakt in een doos met vet-vrij papier. Er zit netto 7,5 kilo verse friet in. Snijmaat is 14mm. Het product heeft een houdbaarheid van 5 á 6 dagen. De bevoorrading is dagelijks. Dus geen grote voorraden in uw keuken, maar wel een puur vers product.

DBF-20150824-0200_mini.gif