Voor alle horeca-bedrijven die opzoek zijn echte authentieke producten is friet van De FrietFabriek een uitkomst. Verschillende gerenormeerde horeca bedrijven in Rotterdam werken inmiddels met onze Friet.
Horeca-bedrijven als:

NRC (Nieuw Rotterdams Café):
Eindelijk hebben we een echte authentieke verse friet die exact hetzelfde is als dat ik zelf verse friet maakt. En gelukkig hoef ik dat nu juist niet te doen. De kwaliteit is fantastisch en heel constant. Veel complimenten van onze gasten.
Aldus Herman Hell .

Ter Marsch & Co (beste Hamburger van Nederland 2015):
Via Vers Select krijgen we nu onze verse friet geleverd. Eindelijk een gastronomisch antwoord op al die grote merken fabrieks-friet. De FrietFabriek is niet verkrijgbaar bij de cafeteria, waardoor de friet exclusief voor de betere horeca is en blijft. Geweldig! Mooi Rotterdams streekproduct!

CEO Baas van het Vlees (Beste vlees restaurant van Nederland 2014-2015):
In veel horeca gelegenheden is friet onmisbaar bij het gerecht. Maar friet van de grote fabrieken is heel anders dan eigen gemaakte friet. Friet van De FrietFabriek is zoals wij eerst zelf in de keuken de friet tradtioneel maakte. Het scheelt veel extra werk en dus man-uren, maar het product is exact hetzelfde. Aldus Sharon Kars & Mario Ridder

Friet van de Frietfabriek is 100% vergelijkbaar met eigen/huis gemaakt friet.
De perfecte toegevoegde waarde voor uw culinaire gerechten.

DBF-20150824-0348_mini.gif