AUTHENTIEK

100% SMAAK & BELEVING

Voor alle horeca-bedrijven die op zoek zijn echte authentieke producten is friet van De FrietFabriek een uitkomst. Je kan tegenwoordig niet meer met een standaard frietje komen wat je ook bij de cafetaria op de hoek kan krijgen. Het beste is om het zelf te maken of een product te serveren wat daar 100% vergelijkbaar in is. Onze friet sluit perfect aan bij die smaakbeleving.

Presentatie van eigen/huis gemaakte friet, want daar kan en hoort de friet van De FrietFabriek mee vergeleken te worden, is heel belangrijk. Gewoon in een schaaltje is niet meer van deze tijd.

Met als basis de verse friet van de FrietFabriek, heeft u de mogelijkheid om van een standaard schaaltje friet, iets heel bijzonders te maken en te geven aan uw gasten. Wij denken daarin graag met u mee.

FRIET VAN DEZE TIJD

PUUR & AMBACHTELIJK

Het is supergaaf om daar ook truffel mayonaise en/of huisgemaakte picalily bij te serveren. Dit geeft de gast een hele andere kijk op het schaaltje friet. Dit is iets wat helemaal van deze tijd is. Een tijd waarin er erg veel behoefte is naar pure, authentieke en ambachtelijke producten.

DUURZAAM

MILIEUVRIENDELIJKE VERPAKKING

De verse friet is verpakt in uitsluitend milieu vriendelijke verpakkingen die van gerecycelde grondstoffen gemaakt zijn of zelf recyclebaar zijn.

Friet van FrietFabriek is alleen verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde horeca groothandels, die dezelfde visie en kwaliteit willen leveren als FrietFabriek.